Polka Dots

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 • -30%
  € 104,99
 • -50%
  € 75,00
 • -30%
  € 118,99
 • -50%
  € 75,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Shirts met Polka Dots van Circle of Gentlemen

De collectie shirts met Polka Dots van Circle of Gentlemen is de trend van het seizoen wat betreft overhemden voor heren. De overhemden hebben een stijlvolle uitstraling. De collectie van de shirts met Polka Dots zijn verwerkt in een klassiek overhemd. Bekijk hier de Polka Dots collectie.

 

Circle of Gentlemen shirts met Polka Dots  

De collectie Polka Dots van COG (Circle of Gentlemen) is gemaakt voor de zakelijke en modieuze man. Polka Dots is de trend van het seizoen wat betreft shirts van Circle of Gentlemen. De Polka Dots overhemden kenmerken zich door het kleine en het grote stippenpatroon in combinatie met uni achtergrond. De uni kleuren op de achtergrond hebben een klassieke uitstraling. Door de klassieke uitstraling is de Polka Dots een ingetogen print.  De meest voorkomende variant van de Polka Dots is een navy  overhemd met een wit stippenpatroon of een wit overhemd met een navy stippenpatroon. Circle of Gentlemen zorgt ervoor dat  de overhemden met Polka Dots in combinatie met verschillende kleuren een stijlvolle look krijgt.

 

Pasvorm van de shirts met Polka Dots

De collectie met Polka Dots staat bekend om zijn stippenpatroon. Deze shirts zijn voorzien van een cut-away boord. Bij een cut-away boord staan de boordpunten wat verder uit elkaar. Hierdoor wordt er een wijdere opening gecreëerd en daardoor komt de stropdas mooier uit op het overhemd, wanneer je deze gebruikt. Echter zijn de shirts ook uitermate geschikt om zonder stropdas te dragen. Naast de cut-away boord, zijn de shirts met Polka Dots voorzien van een slim fit pasvorm, waardoor deze overhemden licht getailleerd zijn. Hierdoor sluit het overhemd goed aan op het lichaam zonder dat dit te strak zit.

                                        

Materiaal van shirts met Polka Dots

De shirts met Polka Dots worden van hoogwaardige kwaliteit katoen gemaakt. Het katoen wordt geweven in Italië, waardoor het van een uitstekende kwaliteit gemaakt is en een luxe uitstraling heeft. Doordat deze overhemden gemaakt zijn van 100% katoen, heb je een grote bewegingsvrijheid in het overhemd. De print van de Polka Dots worden op twee verschillende manieren verwerkt in het overhemd: de print wordt gedrukt op het overhemd of de print wordt in het overhemd geweven. Tegenwoordig zie je het drukken van de print vaker terugkomen dan het weven van de print.

 

COG heeft naast de overhemden met Polka Dots ook andere overhemden. Zou je liever voor een klassiek overhemd willen gaan? Kijk dan eens bij de Business shirts of de New Classics.