Paisley

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 • -30%
  € 90,99
 • -30%
  € 87,50
 • -50%
  € 65,00
 • -30%
  € 104,99
 • -30%
  € 90,99
 • -30%
  € 90,99
 • -50%
  € 75,00
 • -30%
  € 90,99
 • -30%
  € 104,99
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Shirts met Paisley motief van Circle of Gentlemen

De collectie shirts met een Paisley motief van Circle of Gentlemen heeft een elegante uitstraling voor heren. De collectie met een Paisley motief heeft twee varianten: een uitbundig dessin en een klassiek dessin met een Paisley motief boord, manchet en een knoopssluiting. Bekijk hier de collectie met Paisley motief.

 

Paisley motief met een elegante uitstraling

De collectie van COG (Circle of Gentlemen) is gemaakt voor de zakelijke en modieuze man. Hier moet dan ook de collectie met Paisley motief op aansluiten. Het Paisley motief is een abstract textiel motief dat zich kenmerkt door een bladvorm dat met een spits toeloopt. Dit motief wordt ook wel een “grote komma” genoemd. De collectie met het bekende motief, kan onderverdeeld worden in twee varianten. De eerste variant heeft een klassieke uitstraling met een Paisley motief in de boord, manchet en in de knoopssluiting. Bij de tweede variant wordt het motief all over toegepast op het shirt. Deze variant wordt afgewerkt met een klassieke kleur in de boord, manchet en in de knoopssluiting. Door dit motief geeft het een elegante uitstraling, waardoor de shirts met Paisley motief geschikt zijn voor de zakelijke en modieuze man.

 

Pasvorm van de shirts met Paisley motief

De collectie met Paisley motief staat bekend om zijn bladvormig motief. Deze shirts zijn voorzien van een cut-away boord. Bij een cut-away boord staan de boordpunten wat verder uit elkaar. Hierdoor wordt er een wijdere opening gecreëerd en daardoor komt de stropdas mooier uit op het overhemd, wanneer je deze gebruikt. Echter zijn de shirts ook uitermate geschikt om zonder stropdas te dragen.  Naast de cut-away boord, zijn de shirts met Paisley motief voorzien van een slim fit pasvorm, waardoor deze overhemden licht getailleerd zijn. Hierdoor sluit het overhemd goed aan op het lichaam zonder dat dit te strak zit.

                                        

Hoogwaardig materiaal van shirts met Paisley motief

De shirts met Paisley motief worden van hoogwaardig katoen gemaakt. Het katoen wordt geweven in Italië, waardoor het van een hoogwaardige kwaliteit gemaakt is en een luxe uitstraling heeft. Doordat deze overhemden gemaakt zijn van 100% katoen, heb je veel bewegingsvrijheid in het shirt. Het Paisley motief wordt op twee verschillende manieren verwerkt in het overhemd: de print wordt gedrukt op het overhemd of de print wordt in het overhemd geweven. Tegenwoordig zie je meer het drukken van het motief terugkomen dan het weven van het motief.

 

COG heeft naast de overhemden met Paisley motief ook andere overhemden. Zou je liever voor een trend van komend seizoen willen gaan? Kijk dan eens bij de Polka Dots.