Shirts

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 • € 109,99
 • € 109,99
 • € 109,99
 • € 109,99
 • € 109,99
 • € 109,99
 • € 109,99
 • € 109,99
 • -50%
  € 65,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Shirts van Circle of Gentlemen

Circle of Gentlemen is een Nederlands herenmodemerk dat zich richt op de zakelijke en modieuze man. De shirts van Circle of Gentlemen kenmerken zich door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen en detaillering.  Hierdoor krijgen de shirts een luxe en hoogwaardige uitstraling. De collectie van Circle of Gentlemen is heel divers, waardoor er voor iedere modieuze man het juiste shirt tussen zit.

 

Business shirts

De collectie business shirts van Circle of Gentlemen (COG) kenmerkt zich doordat het geschikt is voor iedere gelegenheid. Deze shirts zijn uitgevoerd in klassieke kleuren waardoor de shirts een tijdloze en luxe uitstraling hebben.

 

Logo print shirts

De collectie shirts met een print van het logo van COG kenmerkt zich door de verkleinde versie van het logo van COG. Hierin worden alleen de letters van Circle of Gentlemen (COG) getoond. Het volledige logo van Circle of Gentlemen straalt door de twee leeuwen trots en kracht uit. Trots is voor het Nederlandse merk en kracht staat voor de zakelijke en modieuze man.

 

New Classic shirts

De New Classics zijn de klassieke shirts van Circle of Gentlemen die voor veel gelegenheden gedragen kunnen worden. Deze shirts kenmerken zich door de klassieke kleurstelling in combinatie met verrassende detaillering. De boord, manchet en de knoopssluiting worden meestal in een contrasterende stof uitgevoerd.

 

Paisley shirts

De collectie Paisley shirts van Circle of Gentlemen kenmerkt zich door het bekende Paisley motief. Het Paisley motief is elegant,  kleurrijk en origineel in kleurgebruik  waardoor het een modieuze look krijgt. 

 

Polka Dots shirts

De collectie Polka Dots van Circle of Gentlemen is de trend van het seizoen. Deze shirts kenmerken zich door het grote of kleine stippenpatroon. De Polka Dots shirts van Circle of Gentlemen hebben een stijlvolle look door de stippen te combineren op een klassieke uni achtergrond.

 

Print shirts

De collectie shirts met een print bestaan uit uitbundige en ingetogen prints. De uitbundige print is groot en wordt all over toegepast op het shirt. Denk hierbij aan een bloemenprint en een botanische print. De ingetogen print is een micro print in een repeterend patroon.

 

Bekijk de collectie shirts van Circle of Gentlemen en kies het shirt  dat het beste bij jou past. Circle of Gentlemen shirts zijn gemaakt van katoen, linnen/katoen of een combinatie van katoen met elastaan. De pasvorm is voor alle shirts identiek en kenmerkt zich door een slanke pasvorm.