Retourneren

Circle of Gentlemen streeft naar hoge kwaliteit bij de fabricage en verpakken van zijn artikelen. We hopen dan ook dat je tevreden bent met jouw aankoop. Is het toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Geen probleem! Bij Circle of Gentlemen kan je online gemakkelijk je aankopen retourneren of ruilen. Het nieuwe artikel zal worden verzonden zodra het retour gezonden artikel ontvangen en beoordeeld is.

Wanneer je een artikel wilt retourneren of ruilen, dan dienen wij deze retourzending binnen 14 dagen na de dag van aankoop ontvangen te hebben. Het verzenden van de retournering of ruiling is voor eigen rekening.

Bij het retourneren van artikelen, is het de bedoeling dat het artikel compleet en in originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Wij accepteren alleen retourzendingen van artikelen die via de webshop gekocht zijn. Wanneer Circle of Gentlemen een actie heeft waarbij meerdere artikelen betrokken zijn, dan vervalt de actieprijs bij het retourneren van één artikel uit de actie. Het is dan de bedoeling dat je de normale prijs voor de overige artikelen betaalt.

Het staat Circle of Gentlemen vrij om geretourneerde artikelen buiten het bovengenoemde termijn te accepteren. Circle of Gentlemen accepteert geen retourzendingen van beschadigde artikelen en/of verpakkingen of artikelen waarvan de labels zijn verwijderd. Als je een bestelling ontvangt waarbij een label van een artikel ontbreekt, adviseren we je ons hierover direct te informeren als je het artikel wilt retourneren. We adviseren je daarnaast om de bestelling na ontvangst te controleren, voordat je de labels verwijdert.

Wil je een artikel retourneren of ruilen, dan dienen wij de zending binnen 14 dagen na de dag van aankoop ontvangen hebben. Om de verzending in gang te zetten, dien je de retour of omruiling aan te melden via het contactformulier.

Circle of Gentlemen is niet aansprakelijk voor artikelen die retour gestuurd worden. Zorg ervoor dat jouw retourartikel zorgvuldig wordt verpakt in de originele verpakking. Wil je zeker weten dat je retourzending niet verloren gaat? Verstuur de verzending dan via een pakketdienst die een trackingnummer verstrekt.


Geld terug

Je wordt binnen 5 werkdagen terugbetaald nadat jouw retour door ons ontvangen en beoordeeld is. Het bedrag van alle correct geretourneerde artikelen wordt op jouw creditcard of bankrekening teruggestort. Houd er rekening mee dat het soms enkele dagen nodig heeft om de transactie te verwerken.

Voor vragen of meer informatie over retourneren kun je contact middels het contactformulier.