Circle of Gentlemen is opgericht in 2006 en richt zich op de modebewuste man met oog voor detail en kwaliteit. De grondgedachte is om mannen te kleden in een outfit waarin hun eigen unieke stijl weerspiegelt en die te allen tijde stijlvol is.

Circle of Gentlemen straalt, met de twee leeuwen en het schild, kracht en trots uit. Trots staat voor het Nederlandse merk en kracht staat voor de zakelijke en modebewuste man. Circle of Gentlemen, ook wel COG genoemd, maakt gebruik van hoogwaardige kwaliteit stoffen en verfijnde detaillering. De collecties zijn vervaardigd in prachtige dessins in klassieke kleuren maar ook in gewaagde kleur- en stofcombinaties.

Door deze mix speelt Circle of Gentlemen in op de trend, maar blijft altijd uniek en vasthoudend aan hun eigen DNA. De collectie bestaat voornamelijk uit shirts maar heeft daarnaast ook kostuums, colberts en pantalons. De collecties worden zodanig op elkaar afgestemd waardoor er synergie is in kleur- en materiaalgebruik waarmee een outfit compleet gemaakt kan worden en de combinatie mogelijkheden onbeperkt zijn.

Join The Circle!