Business Shirts

View as Grid List

8 Items

per page
Set Descending Direction
  • €109.99
  • €109.99
  • €109.99
  • €109.99
  • €109.99
  • €109.99
  • €109.99
  • €109.99
View as Grid List

8 Items

per page
Set Descending Direction

Business shirts van Circle of Gentlemen

De collectie business shirts van Circle of Gentlemen is  een tijdloze klassieker binnen de collectie. De shirts  zijn uitgevoerd in een klassieke kleur die voor iedere gelegenheid te dragen is. Met een business shirt van COG ga je altijd goed gekleed de deur uit. Bekijk hier de collectie business overhemden.

 

Circle of Gentlemen business shirts voor iedere gelegenheid

De collectie van COG (Circle of Gentlemen) is gemaakt voor de zakelijke en modieuze man. Hier moet dan ook de collectie van de business shirts op aansluiten. Het business shirt van Circle of Gentlemen heeft een klassieke en luxe uitstraling. Door deze hoge kwaliteit uitstraling kunnen de overhemden  voor iedere gelegenheid gedragen worden. De business shirts zijn geschikt om formeel te dragen onder een kostuum. Echter lenen deze shirts zich er ook voor om zonder stropdas, in een Smart Casual outfit, representatief voor de dag te komen.

 

Pasvorm van de business shirts

Business shirts staan bekend om hun klassieke uitstraling. Deze klassieke shirts hebben een cut-away boord. Bij een cut-away boord staan de boordpunten wat verder uit elkaar. Hierdoor wordt er een wijdere opening gecreëerd en daardoor komt de stropdas mooier uit op het overhemd, wanneer je deze zou dragen. Echter zijn de overhemden ook uitermate geschikt om ook zonder stropdas te dragen. Naast de cut-away boord, zijn business shirts voorzien van een slank en licht getailleerde pasvorm. Hierdoor sluit het overhemd goed aan op het lichaam zonder dat dit te strak zit.

                                        

Hoogwaardig materiaal van business shirts

De business shirts worden van hoogwaardig katoen gemaakt of van een combinatie van katoen en elastaan. Het katoen wordt geweven in Italië, waardoor het een hoogwaardige kwaliteit is en een luxe uitstraling heeft. De combinatie met elastaan zorgt ervoor dat de overhemden iets mee rekken. De combinatie met elastaan zorgt voor een groter draagcomfort. Tevens zorgt dit materiaal ervoor dat de shirts gemakkelijk te strijken zijn. Hierdoor zijn de shirts perfect voor zakenmannen die op reis zijn, die tijdens hun reis weinig tot geen tijd hebben voor het strijken van overhemden.

 

COG heeft naast de klassieke business shirts ook andere overhemden. Wanneer je een overhemd wilt met een uitbundige print of een meer ingetogen print, kijk dan eens bij de shirts met een print.